Palvelumuodot

 

Kotiputiikki

Kotiputiikissa voit asioida helposti ja vaivattomasti. Kotiputiikissa saat kiireetöntä ja asiantuntevaa palvelua, ja nähtävilläsi on Evelacen koko laaja mallisto. Kotiputiikkiin voit tulla yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Soita, niin sovitaan sopiva aika!

Kotiesittely

Kotiesittely on mukava ja helppo tapa sovittaa alusasuja ja tehdä ostoksia yhdessä ystäviesi kanssa. Esittelyssä voi kiireettömästi tutustua tuotteisiin ja sovittaa niitä asiantuntijan opastuksella. Kun kutsut tilaisuuteen 5-9 aiheesta kiinnostunutta ystävääsi, pystyn palvelemaan teitä jokaista henkilökohtaisesti.

Kotiesittelyn järjestäjä saa VIP-etuna mahdollisuuden ostaa normaalihintaisia tuotteita 30% alennuksella alla olevan taulukon mukaisesti.

 

Esittelyn myynti

VIP-tuotteiden lkm

alennus/tuote

Alle 400 €

1

30%

400 – 699 €

1-3

30%

700 – 999 €

1-3

30%

1000 € tai enemmän

1-4

30%

 

Työpaikka- ja muut yhteisöesittelyt

Alusasuesittelyn voi järjestää myös työpaikalla tai muun yhteisön kesken. Esittelyn voi yhdistää esimerkiksi kokouksen tai muun tapahtuman osaksi. Samoin kuin kotiesittelyssäkin, on yhteyshenkilöllä mahdollisuus hyödyntää esittelyn järjestäjän edut. Muistathan, että esittelystä tulee aina sopia myös työpaikan esimiehen kanssa.

Palvelukäynti

Tarvittaessa teen myös henkilökohtaisia palvelukäyntejä, jolloin tulen asiakkaan luo esittelemään tuotteita sovittuna ajankohtana, ja tuon mukanani asiakkaan toivomat liivimallit ja –koot.

Puhelinpalvelu

Ja puhelinpalvelu toimii aina! Puhelimitse voit tilata tuotteita myös esittelyjen ulkopuolella. Helppo ja vaivaton tapa tehdä lisätilauksia suosikkituotteistasi!